Levertijden en verzending... 


Verzendkosten...

Wij maken gebruik van PostNL en je kan zelf je voorkeuren opgeven. wil je je pakketje graag thuis bezorgt of toch liever via een pick up point ontvangen, die keuze is helemaal aan jou. De prijzen hiervan variëren en je kan zelf kiezen bij het bestellen waar je gebruik van wil maken.

Gratis verzending is alleen mogelijk vanaf €200,- binnen Nederland.

Gratis verzending vanaf € 200,- naar België, Duitsland en Luxemburg.
Bij bedragen onder de € 100,-  is de verzendprijs naar België, Luxemburg en Duitsland € 18-.

Verpakkingswijze...

Omdat ik ook met het oog naar het milieu wil blijven kijken en dat zeer belangrijk vind, 
gebruik ik zo min mogelijk tot geen plastic, hergebruik ik dozen en gebruik ik als vulmiddel oude kranten zodat er geen breuk zal plaats vinden.

Bezorgmethode...

Al onze pakketten worden veilig en zo snel mogelijk verstuurd via PostNL of DHL.
Na een bestelling krijg je meteen bericht en kun je het pakket tot aan de voordeur volgen.

Levertijd...

Alle producten op de website zijn op voorraad. Als je op werkdagen besteld,  proberen we op dezelfde dag je pakketje nog te versturen. Zo begint je pakketje zo snel mogelijk aan zijn reis. Onze bezorgpartij PostNL en DHL doen zijn uiterste best om pakketjes de volgende dag te bezorgen. Mocht je hier vragen over hebben, dan staat onze klantenservice voor je klaar!

Indien u een verkeerd adres, huisnummer of andere gegevens invult bij uw bestellingen is Oergeluk hiervoor niet aansprakelijk. Wij dragen geen zorg voor een vergoeding of vervanging van het product. Controleer daarom goed uw ingevulde gegevens.

Wij adviseren altijd een aangetekende verzending voor pakketten boven de €50,-  kies u hier niet voor en uw pakket wordt vermist bij PostNL dan dragen geen zorg voor een vergoeding of vervanging van het product.


Retourneren...

Je kunt binnen 14 dagen van je herroepingsrecht gebruik maken en je hebt dan 28 dagen om de producten te retourneren, check wel onze huisgeregels en algemene voorwaarden.

Hoe je producten moet retourneren check je hier. Retourneren van de producten.